Rubio Monocoat Cleaner 1 Liter

Rubio Monocoat Cleaner 1 Liter

€ 19,95

Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

OMSCHRIJVING: Rubio Monocoat Cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met Rubio Monocoat Oil Plus toegepast wordt. Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen. Niet te veel product gebruiken is belangrijk: - De revolutionaire technologie van Rubio Monocoat Oil Plus zorgt ervoor dat de olie zich binnen de 15 seconden verbindt met de houtvezel door middel van een moleculaire reactie. Indien er nog stof aanwezig is op het oppervlak, zal de olie zich met dit stof binden. Als gevolg hiervan zal de olie, bij het verspreiden ervan met de witte pad, een microscopische pasta vormen op het oppervlak. De olie is dan gebonden met het stof in plaats van met de houtvezels. - Het doek moet slechts licht bevochtigd worden. Door de kleine hoeveelheid Rubio Monocoat Cleaner zal het stof electrostatisch worden opgenomen.


GEBRUIKSAANWIJZING: 1. Oppervlak schuren en goed stofzuigen. 2. Het oppervlak reinigen met een doek bevochtigd met Rubio Monocoat Cleaner. 3. Laten drogen tot het oppervlak opnieuw zijn oorspronkelijk aspect bekomt. Droogtijd: 15 min. tot 1 uur afhankelijk van de benatting.


TECHNISCHE KENMERKEN: Fysische toestand bij 20°C: vloeibaar Kleur: helder Densiteit [kg/m3]: 0,7 (15 °C) Viscositeit: 1,67 mm2/s (25°C) Oplosbaarheid in water: < 0,10 % Vlampunt [°C]: > 62 °C


VERBRUIK: 1 liter = +/- 75-100m2. Deze verbruiken zijn louter indicatief. Resultaten zijn afhankelijk van de houtsoort en de voorbereiding. Het is steeds aangeraden een staal te zetten om het exacte verbruik te bepalen.


STOCKAGE: Het product kan gedurende 12 maanden worden gestockeerd in een droge omgeving en in de oorspronkelijke verpakking